We nodigen u uit om onze SmartKids te ondersteunen

Lees hieronder wat u kunt doen voor de SmartKids Foundation. Iedereen is welkom om actie te ondernemen. We hebben altijd donaties, vrijwilligers en sponsors nodig.

Zonder donaties kunnen we de kinderen weinig bieden en de armoedecirkel waarin ze zich bevinden niet doorbreken. We hopen daarom ook dat u ons project wilt ondersteunen. Met het geld van onze donateurs kunnen we doorgaan met het betalen van de school en extra kosten. U kunt SmartKids op de volgende manieren ondersteunen: Doneer, word vrijwilliger, of word sponsor van SmartKids Foundation met uw school of bedrijf.

Hoeveel kost onderwijs in Ghana?

Met € 90, – kan een SmartKid een maand naar school gaan. Dat omvat lesboeken, extra lessen, verblijfsaccommodatie, maaltijden, schooluniform. Voor € 1080, – kun je een kind een jaar sponsoren. Elk jaar starten zes nieuwe SmartKids, altijd 50-50 meisjes en jongens, met het programma € 6480, – per jaar.

ANBI

Omdat SmartKids wordt toegekend als ANBI, kunnen giften aan SmartKids geheel of gedeeltelijk worden afgetrokken van het belastbare inkomen. Met een periodieke gift van ten minste vijf jaar profiteert u van het maximale belastingvoordeel. Als u van deze regeling gebruik wilt maken, downloadt u de donatieovereenkomst. Stuur het ingevulde formulier naar info@smartkidsfoundation.nl of naar SmartKids Foundation, Burgemeester Postweg 12, 1121 JB Landsmeer. Nadien ontvangt u een ondertekend exemplaar voor uw eigen administratie. Zie voor meer informatie over de belastingvoordelen op de site van de belastingdienst. 

Giften per bank

Naam: Stichting SmartKids
Bankgegevens: NL04 INGB 0009474229
Swift / BIC-code: INGBNL2A
Start een fondsenwervingscampagne op Facebook

Wil je zelf fondsen werven? start een fundraiser op Facebook en vraag je vrienden om een donatie te doen.

“Als je het mij vraagt, is alles mogelijk. Als je ervoor gaat!”